Stor-Oslo Eiendom selger deler av Brødfabrikken til Selvaag Bolig

29.09.2015

Stor-Oslo Eiendom AS har på vegne av Lørenveien Utvikling AS inngått avtale med Selvaag Bolig ASA om salg av deler av eiendommen Lørenveien 55-65 på Løren i Oslo. Eiendommen selges ferdig regulert og er del av et større utviklingsområde som markedsføres under navnet Brødfabrikken.

Prosjektansvarlige Geir Johnsen i Stor-Oslo Eiendom begrunner salget: - Vi mener at tiden er god for å realisere deler av dette store prosjektet, samt at det er strategisk riktig å redusere vår eksponering noe på bolig. Det er derfor gledelig at vi har inngått avtale om salg av ca. 50% av vårt prosjekt på Løren til Selvaag Bolig ASA.

- Vi har gjennom utvikling og regulering av eiendommen lagt grunnlaget for det flotteste boligprosjektet på Løren, og vi ser frem til at dette området av Hovinbyen nå får raus arkitektur og påkostede materialer, avslutter Johnsen.  

Salget er i tråd med Stor-Oslo Eiendom sin strategi som selvstendig og uavhengig eiendomsutvikler. Realisasjon av prosjekt gjør at vi kan ta tak i nye og spennende prosjekter. Stor-Oslo Eiendom er også etter dette salget fremdeles en stor aktør på boliger. Samlet legger selskapets utviklingsselskaper ut ca. 500 boliger for salg i 2015.