STOR-OSLO EIENDOM FORSETTER VEKSTEN

28.06.2017

Det har vært et hektisk første halvår for Stor-Oslo Eiendom. Det er høyt tempo i flere prosjekter, mange er sluttfasen, samtidig som det startes opp flere nye. Frysjaparken, Munch Brygge, Vålerenga Stadion, Sølvparken i Kongsberg og Løkenhagen på Lørenskog. I tillegg har Stor-Oslo Eiendom vært aktive i transaksjonsmarkedet og flere prosjekter kommer i løpet av høsten. Med det høye aktivitetsnivået er det behov for å forsterke mannskapet og i august er tre nye på plass i Kirkegaten 17.

- Oppdragsmengden er høyere enn noen gang og vi har prosjekter i alle faser av verdikjeden. Vi vokser jevnt og trutt og stadig på jakt etter nye dyktige mennesker. Det er svært gledelig å ønske Jan-Trygve Rise, Pål Erik Kind og Sigurd Syvertsen velkommen, avslutter adm. dir. Mathis Grimstad.

De tre har ulik erfaring fra eiendom og eiendomsutvikling. Jan-Trygve Rise har over ti års erfaring som forretningsfører i Fearnley Finans med oppfølging av en lang rekke eiendomssyndikater. Pål Erik Kind kommer fra rollen som leder av Eiendomsgruppen i rådgiverselskapet Hjellnes Consult og har ti års erfaring som rådgivende ingeniør. Sigurd Syvertsen er siviløkonom fra NHH, og erfaring fra Aker Eiendomsdrift og NRP. Det er tre spennende kandidater som i sum tilfører selskapet ny og bred kompetanse.