STOR-OSLO EIENDOM SØKER INVESTERINGSANSVARLIG

05.10.2017

Stor-Oslo Eiendom har så langt hatt et travelt år og vært svært aktive i transaksjonsmarkedet. Høy aktivitet i eksisterende portefølje og ny-investeringer innen både bolig- og næringseiendom gjør at vi nå søker flere for å styrke teamet på investeringssiden.

- Vi ser etter ressurser som trigges av å arbeide i et fremoverlent og tidvis hektisk miljø med sterk tverrfaglig kompetanse innenfor eiendom og finans, sier Investeringssjef André Sommerfelt Bårdstu.

Arbeidsoppgavene for en «Investeringsansvarlig» i Stor-Oslo Eiendom favner svært bredt. På den ene siden er en Investeringsansvarlig en sentral del av Stor-Oslo Eiendoms investeringsteam som aktivt søker og vurderer nye eiendomsutviklingsprosjekter, og således er ansvarlig for å gjennomføre kjøps- og salgsprosesser fra A til Å. På den andre siden vil jobben bestå av et løpende investeringsansvar for et utvalg av våre eksisterende utviklingsprosjekter, med særlig ansvar for prosjektenes avkastning, finansiering, organisering, samt tett dialog med prosjektets bank og investorer, forklarer Sommerfelt Bårdstu.

Hele stillingsutlysningen finner du her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=105718170&nocache=1507212538260

Søknadsfrist er 5. november 2017.