Grønn Byggallianse: Stor-Oslo Eiendom tilslutter seg strakstiltakene for bolig

15.12.2017

- Vi er glade for at vi nå har fått på plass en strakstiltaksliste som er mer tilpasset eiendomsutviklere og boligbyggere, sier adm. direktør Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom, som første selskap ut som tilslutter seg de nye strakstiltakene for boligutvikling.

- Vi har lenge støttet arbeidet til Grønn Byggallianse, og vi har langt på vei implementert disse strakstiltakene i våre prosjekter allerede. Skal vi nå målene for en mer miljøvennlig bransje, må vi alle bidra. Vi som sitter i bestillerrollen av prosjektene har en viktig oppgave ved å utfordre rådgivere, arkitekter og entreprenører på å bygge mer grønt og miljøvennlig. Vi liker denne utfordringen, og kommer til å sette miljøet enda høyere opp på agendaen i prosjektene våre fremover, avslutter Grimstad.

Konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj, har også signert på strakstiltakene for boligutvikling. Dette forplikter OBOS til å følge tiltakene og bygge miljøvennlige boliger. Veidekke Eiendom har også vært aktive i utviklingen av den nye listen. Veidekke har blant annet markert seg på miljøområdet gjennom å tilslutte seg to graders-målet, og nå altså strakstiltakene.

Se fyldig artikkel på Estate: http://www.estatenyheter.no/2017/12/14/boliggiganter-lofte-miljokvalitetene/