I PropTech- juryen på Expo Real

11.09.2018

Henrik Botten Taubøll (BAHR og Ung i Næringseiendom) og Anders Mjåstad (MESH) har lenge engasjert seg i PropTech miljøet i Norge. De to har tidligere i år sittet i juryen og plukket ut de mest spennende PropTech-selskapene i Europa i «Real Estate Innovation Network» for Expo Real.

Nå i oktober skal det beste selskapet i Europa i kategoriene «Invest”, “Market”, “Plan & Build”, “Smart City & Work” og «Manage & Operate» kåres. Foruten av UiN og MESH-teamene, er juryen nå forsterket med Mathis Grimstad fra Stor-Oslo Eiendom. Grimstad supplerer juryen som en «senior CEO» med relevant erfaring knyttet til hva som vil fungere i praksis og vil ha en særlig rolle i kategorien «plan & build».

Sammen representerer Taubøll og Grimstad Skandinavia i verdens største PropTech-konkurranse for Real Estate Innovation Network. Konkurransen er ledet av den kjente PropTech-personligheten Wolfgang Moderer fra Expo Real, som i likhet med mer kjente MIPIM er en av verdens største eiendomsmesser.

Konkurransen «Real Estate Innovation Network» startet med 1600 start-ups og 45.000 deltakere. Tidligere i år har juryen sortert ut de 350 beste selskapene innen PropTech i Europa. Disse 350 ble videre redusert til 50 kandidater, som konkurrerte i et semi-finale-heat i Berlin i april. Etter konkurransen var det 25 finaleklare selskaper, som nå skal møtes på Expo Real.

- I finalen på Expo Real er den internasjonale juryen nå forsterket med operativ kompetanse i form av Mathis, sier Henrik Botten Taubøll. Taubøll vil for øvrig også moderere Tech Talk-debatten om kunstig intelligens (AI) i eiendom på vegne av PropTech-initiativet.

- Henrik og Anders sitt engasjement og evne til å samle PropTech miljøet i Norge gjennom UiN og MESH gir PropTech i Norge en ekstra kraft, som det er en stor glede å få være en del av, sier Mathis Grimstad som gjennom Stor-Oslo Eiendom engasjert i PropTech.

- Vi i Stor-Oslo Eiendom er stolte og glade for å få være med å bidra inn i dette viktige arbeidet, avslutter Grimstad.