Overlevering Holmenhagen

26.06.2018

I juni kunne vi med glede overlevere 52 stk leiligheter til boligkjøperne i prosjektet Holmenhagen. Bygget som er tegnet av Arcasa Arkitekter og bygget av Consto Øst i Totalentreprise ble godt mottatt av kundene.

Tomten besto tidligere av en liten bensinstasjon og ligger sentralt plassert på Holmen, midt mellom Røa og Slemdal på Oslo vest. Det er kort vei til T-bane, butikker og grøntområder. Reguleringsplanen for prosjektet ble vedtatt desember 2015 og rammetillatelsen ble mottatt juni 2016.

Det er bygget to punkthus på hhv seks og syv etasjer med 52 stk 2- til 4-roms leiligheter. Parkeringsanlegg med 56 plasser, sykkelparkering og sykkelvask er beliggende i byggets underetasje. Det er etablert adkomst rett fra Stasjonsveien og heis til leilighetene.

Dette har blitt et flott prosjekt med mange gode kvaliteter og har gitt et løft til området. Markedet tok godt i mot leilighetene da de ble lagt ut for salg, og Stor-Oslo Eiendom er stolt over å ha overlevert et flott prosjekt til fornøyde kunder.