Sølvparken kjøpesenter fylles opp

19.12.2018

På Sølvparken får kunder og butikker nye og moderne lokaler, med flotte fellesareler og moderne parkeringsforhold midt i sentrum av Kongsberg.

Flere spennende handelsaktører har fått øynene opp for prosjektet som består av totalt 10.000 kvm handel fordelt over 2. plan. I tillegg har Sølvparken en stor parkeringskjeller med over 200 p-plasser og rullebånd med direkte tilgang til butikkene.

De siste ukene har Stor-Oslo Eiendom, som er selskapet bak Sølvparken, kunnet offentliggjøre flere spennende nye leietakere. – Vi er svært glade for å få med oss Europris og Elkjøp inn. De er profesjonelle, gode og attraktive leietakere som vi har stor tro på i våre lokaler, sier prosjektleder Hans Kristian Woldstad i Stor-Oslo Eiendom.

Senteret får eksponering mot Gomsrudveien, parkeringshus i kjelleren, samt adkomst via gangbro fra Stortorvet kjøpesenter. Med sin beliggenhet midt i Kongsberg og med gangbroen fra Stortorvet Kjøpesenter blir dette et svært sentralt og attraktivt handelsareale.

I plan 2 etablerer Elkjøp og Europris seg med butikker på hhv ca. 1.650 BTA og ca. 1.800 BTA. I plan 1 etableres det en stor dagligvare på ca. 2.150 BTA. Det er fortsatt ledige arealer i plan 1 og 2, som kan gi rom for ulike aktører.

Byggearbeidene ble igangsatt i Q42018 og estimert åpning er Q3 2020 i god tid til julehandelen 2020.