Stor-Oslo Eiendom ansetter fire nye

23.08.2018

Stor-Oslo Eiendom har i løpet av forsommeren rekruttert fire nye medarbeidere. Eiendomsutviklingsselskapet fyller med dette på med spesialkompetanse innen markedsføring, forvaltning, regnskap og transaksjon. Nyansettelsene gir Stor-Oslo Eiendom et solid påfyll ungt pågangsmot og talent, i tillegg til bred og solid eiendomserfaring.

To av de nye går inn i nyopprettede stilinger. Cecilie Krohn startet 6. august som Eiendomssjef, og får et særlig ansvar for drift i prosjektselskapene og oppfølging av eksisterende leietagere. Cecilie kommer fra stillingen som eiendomssjef i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, og er tidligere eiendomssjef i ROM Eiendom. Samme dag begynte også Josephine Leine Granlie som Markedssjef. Josephine skal konsentrere seg om markedsføringen av boligprosjektene. Hun kommer fra Neptune Properties har fulgt opp eiendomsmeglere, entreprenører, reklamebyråer og sosiale medier i relasjon til salg og markedsføring og har jobbet mye med konsept, profil og identitet av boligprosjekter.

Mathis Grimstad er meget glad for å få styrket disse to fagområdene: - Cecilie får et særlig ansvar for alle leietagere i pågående prosjekter. De er viktige kunder av Stor-Oslo Eiendom og vi ønsker å øke servicegraden overfor dem, og samtidig som vi vil nyte godt av hennes lange kompetanse som eiendomssjef med forvaltning og utleie av næringsarealer, sier Grimstad. Videre har vi lenge hatt behov for å forsterke vår profil som boligbygger. Vi kommer fremover til å ta en mer synlig posisjon som en av regionenes største boligutviklere, og vi ønsker å få frem et tydeligere profil som en seriøs boligbygger. Josephine vil utvikle profilen vår og sikre at vi får bedre synergi på tvers av porteføljen, fortsetter Grimstad.

Som ny senior controller i selskapet kommer Peter André Olsen. Han er utdannet fra BI med en Master i Regnskap og Revisjon samt fra Copenhagen Business School med en Master i Finans og Strategisk Ledelse. Peter kommer fra stillingen som manager i BDO, hvor han har arbeidet de siste 8 årene.

- De siste 4 årene har Peter vært sentral på BDO-teamet som har revidert Stor-Oslo Eiendom’s portefølje. Peter kjenner dermed strukturen og selskapet godt og vi ser frem til å få en såpass solid ressurs inn i vårt team i forhold til struktur, forvaltning, strategi, skatt og MVA, sier adm. dir. Mathis Grimstad.

Den siste av de nyankomne vil være Kristine Holen, som slutter seg til Team Stor-Oslo Eiendom som investeringsansvarlig i september. Kristine har en Bachelor fra BI og en Master fra Cass Business School i London innen Eiendom. Kristine har tidligere utmerket seg i eiendomsbransjen, bla. på listen for «10-på-vei-opp» i både Kapital og Estate Media i 2018. Hun har solid internasjonal erfaring fra bla. GE Capital Real Estate i London og fra 2014 i CBRE Global Investors. Der har hun i løpet av 4 år i både London og Stockholm jobbet med transaksjoner i alle de nordiske landene, i tillegg til at hun i 2017 åpnet og ledet selskapets Oslo-kontor.

-Vi gleder oss til å få Kristine inn i teamet vårt. Hun har lang erfaring innen transaksjon, og vil med sin internasjonale bakgrunn tilføre en ekstra dimensjon til transaksjonsteamet vårt.

Med dette øker vi med 4 nye ansatte etter sommeren, noe som reflekterer vår satsning fremover. Vi har en ambisjon om å ta ytterligere markedsandeler og har nå rigget selskapet for videre vekst, avslutter Grimstad.