Stor-Oslo Eiendom ansetter rutine

29.01.2019

Stor-Oslo Eiendom kan se tilbake på et travelt og godt år i 2018. Eiendomsutviklingsselskapet starter det nye året med to nyansettelser, for å ta unna oppdragsveksten som kommer i løpet av 2019.

- I løpet av 2019 skal vi igangsette flere nye prosjekter og venter å lande ytterligere noen, og slik sett trenger vi flere med Geir og Kenneths kompetanse. I tillegg gikk vi før jul ut og søkte ny CFO og en ny analytiker. Dette er en prosess som ventes avsluttet ila første kvartal, og som er betegnende for vår vekst og videre ambisjoner, sier adm. dir. Mathis Grimstad.

Utviklingsdirektør Arne Brovold er glad for å få Kenneth og Geir med på laget. - De tilfører oss solid erfaring og kompetanse, og har etablerte nettverk innenfor sine områder. De to vil bidra inn i organisasjonen og prosjektene umiddelbart, sier Brovold.

Geir Saltvik kommer fra HENT, hvor han var prosjektutvikler i 9 år, med ansvar for utviklingsfasen frem til entreprisekontrakt. Geir er 51 år, er gift og har to døtre og to bonusdøtre. Geir gleder seg til å starte 4. februar: - jeg ser frem til å ta del i et veldig godt fagmiljø, med store og interessante prosjekter i Stor-Oslo-regionen.

Saltvik har i løpet av sin 25 år lange karriere hatt ansvar for flere store prosjekter, hvorav de siste og største er LHL-sykehuset på Gardermoen, innredningsarbeidene på Munch-museet og Britannia hotell. Alle sammen samspillprosjekter med prosjektet i sentrum. Geir tar med seg en bred kompetanse innen prosjektutvikling, samspill og entreprise, med skikkelig tyngde i tidlig fase, sier Arne Brovold.

Kenneth Johansen Skaarud kommer fra MetierOEC og har i løpet av sine 16 år i bransjen jobbet med prosjektstyring, som prosjekteringsleder, prosjektleder og prosjektutvikler, i både offentlige og private prosjekter. Kenneth er utdannet ved Hærens Ingeniørskole og Universitetet i Ås. Han er 39 år, gift og har 2 barn.

- Med i Kenneth på laget får vi en solid gjennomfører med bred prosjekterfaring og en ressurs med et godt og etablert nettverk av rådgivere og entreprenører, sier Arne Brovold.

Kenneth hadde første arbeidsdag 2. januar og er alt godt i gang.

- Jeg har fått en varm mottagelse og gleder meg til å jobbe med spennende prosjekter i et firma som har gode utsikter for fremtiden, sier Kenneth.