Frysjaparken

Det beste fra byen og marka – på Frysja bygger vi nytt bydelssentrum! Frysjaparken ligger idyllisk til langs med Akerselva på grensen til Nordmarka, med gåavstand ned til Oslo sentrum.

Oslo / Til salgs

Frysjaparken

Prosjektet bygges ut med ca. 900 boliger med variert tilbud fra mindre 2-roms leiligheter til store toppleiligheter. Vi ønsker mangfold, og bygger derfor leiligheter i flere prisklasser.
Felles for boligene er pene inngangspartier, god takhøyde, samt tilgang til store takterrasser med forskjellige aktivitetssoner, fellesrom som smørebod og sykkelverksted og hundedusj. Det vil også etableres bilpool. Sammen med kommunen bygges rekreasjonsområder som parker, turstier, treningsapparater, lekeplasser, sykkelfelter og en gågate som vil kobles med bro over til kulturstien – som går langs med Akerselva helt ned til Operaen.

Byggingen av det første feltet på Frysja er allerede godt i gang, og de første boligkjøperne overtar ca. ved årsskiftet 2019/2020. Hele utbyggingen av Frysjaparken forventes ferdigstilles 2026.

Frysjaparken er et samarbeidsprosjekt mellom Stor-Oslo Eiendom og OBOS.