01.11.19 / soeiendom.no

– 4 salgsstarter på 2 uker

I løpet av de første to ukene av november kommer Stor-Oslo Eiendom ut med fire nye salgstrinn på fire ulike prosjekter. Totalt legges det ut 215 nye leiligheter fordelt på Jessheim, Kolbotn, Lillestrøm og Oslo.

Først ut er Skolebakken K Kolbotn 7. november. Rett ved Kolbotn stasjon og Kolbotn Torg kommer Skolebakken K. I det første salgstrinnet på 61 leiligheter, får man et prosjekt et steinkast unna kultur, shopping, natur, trening og restauranter.  Totalt består prosjektet av 115 leiligheter, og det tilrettelegges for at veien til en bærekraftig livsstil skal bli så kort som mulig.

Mandag 11. november lanseres andre salgstrinn i Gotaasalléen på Jessheim. På under to måneder har prosjektet solgt over 50% av første salgstrinn. Prosjektet består av totalt 142 enheter med flott arkitektur og god standard. Gotaasalléen ligger syd i Jessheim Sentrum og har kort vei til togstasjonen og Herredshuset.

To dager senere er det salgsmøte for Kikut sameie i Frysjaparken i Oslo. Onsdag 13. november legges det ut 58 fire- og femromsleiligheter flott plassert ved det kommende torget «Allmenningen», hvor det blant annet blir kafé, bydelsrestaurant og butikk. Frysjaparken ligger rett ved inngangen til Nordmarka og Maridalen, og har gode kollektivforbindelser. Frysjaparken er et samarbeidsprosjekt mellom Stor-Oslo Eiendom og OBOS.

På Lillestrøm kommer Meierikvartalet ut med salgstrinn tre, Rand. Rand består av 67 enheter og kommer for salg den 19. november. Salgstrinnet vil hovedsakelig inneholde mindre og arealeffektive et- og to-roms leiligheter, men også noen flotte tre- og fire roms leiligheter. Rand er tilpasset en yngre kjøpegruppe, hvor leilighetene har tilgang på fine fellesrom og et spennende bygulv med alt av fasiliteter.

 

Les mer om våre prosjekter

Vi ser frem mot en innholdsrik førjulstid!