16.08.19 /

Ansetter erfaren revisor til økonomiteamet

Stor-Oslo Eiendom ønsker Ole Johannes Felberg velkommen som ny økonomiansvarlig hos oss. Som økonomiansvarlig vil Felberg ha ansvar for økonomioppfølgning og rapportering i de ulike prosjektselskapene.

Ole Johannes er 31 år og kommer til oss fra BDO Norge hvor han har jobbet som revisor i 7 år. De siste to årene har han dessuten jobbet som manager i selskapet og kjenner Stor-Oslo Eiendom og bransjen vår godt.

Ole Johannes er statsautorisert revisor og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har erfaring som prosjektleder i revisjon av store og mellomstore selskap, samt erfaring med egenkapitaltransaksjoner og restruktureringer av konsern. I tillegg har Ole Johannes engasjert seg som foreleser både internt i BDO og ut mot eksterne kunder.

     Jeg ser frem til å bli en del av Stor-Oslo Eiendom, med sin brede kompetanse, spennende prosjekter, fokus på bærekraft og miljø, samt er fremme i skoen når det gjelder utvikling i eiendomsbransjen, sier Ole Johannes.

  Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom er veldig tilfreds med ansettelsen av Ole Johannes. «med Ole Johannes vet vi at vi får en rutinert og kompetent medarbeider som kjenner vår bransje godt. Vi er inne i en god vekstfase med stadig økende mengde kompliserte og økonomisk innfløkte prosjekter. Dette stiller store krav til vår egen in-house kompetanse på dette området. Med Ole Johannes på laget forsterker vi denne kompetansen vesentlig.»

Vi ønsker Ole Johannes velkommen til oss!