07.06.19 / soeiendom.no

Mikkel Herman Røisland har en bachelor i business administration entrepreneurship fra Florida Institute of Technology og begynte i Mai som trainee hos Stor-Oslo eiendom. Mikkel kommer rett fra endte økonomistudier og fotballstipend i Florida og vil hospitere i de ulike avdelingene hos oss under trainee perioden.

Mikkel H. har kommersiell erfaring som assistent for salg og eiendomsmegling og vil fortsette sin utvikling hos oss i tiden fremover.  Røisland har tidligere jobbet hos Anton sport i over 5 år og har utviklet spesiell kundeforståelse som nyttig erfaring å ta med seg videre.

Mikkel H. kommer fra en familie hvor eiendom/eiendomsutvikling og markedsføring av boliger har vært toneangivende i mange år. Han fattet derfor tidlig interesse for eiendomsbransjen og eiendomsutvikling spesielt. I tillegg, utdannelse innenfor økonomi, samt sterke prestasjoner innenfor ulike idrettsgrener, gjør at han har både faglige og personlige kvalifikasjoner for en karriere hos oss. Vi ser fram til en spennende utvikling sier utviklingsdirektør Arne Brovold. 

 

Vi ønsker Mikkel hjertelig velkommen til oss!