24.04.20 /

Stor-Oslo Eiendom forsterker både investeringsteamet og forvaltningsfunksjonen

Stor-Oslo Eiendom styrker organisasjonen med to talenter, Ingri Sæbø Dale og Anders Bjørnsen. Ingri vil bistå både som prosjektleder i prosjektselskapene og som forvalter av vår eksisterende eiendomsportefølje. Anders kommer inn som analytiker i investingsteamet.

– Begge to hadde sine første arbeidsdager midt under den verste delen av Corona-perioden i starten av april, og har taklet det på en flott måte. De gikk rett i gang med arbeidet og har hatt en flying start. Vi ønsker de velkommen om bord, og vi gleder oss til fortsettelsen, smiler en fornøyd Mathis Grimstad

Ingri Sæbø Dale er utdannet økonom med master i eiendomsutvikling fra NMBU. Hun har jobbet fem år som prosjektleder og rådgiver innenfor systemer for eiendomsforvaltning. Hun har bakgrunn fra Fenistra og har veiledet mange ulike eiendomsselskaper i bruk av digitale løsninger for å effektivisere drift og forvaltning. Ingri kjenner Stor-Oslo Eiendom godt fra før og gleder seg til å ta fatt på jobben. På fritiden sykler eller går Ingri lange turer, gjerne på fjellet eller langs sjøen.

– For meg skiller Stor-Oslo Eiendom seg ut som en utvikler som tar hensyn til miljøet, og har bærekraftige prosjekter som gir gode kvaliteter tilbake til områdene de skapes i. Jeg ser frem til å jobbe i et dyktig team med bred kompetanse og faglig tyngde, sier Ingri.

Anders Bjørnsen er 27 år gammel og kommer fra PwC Deals. Han har i hovedsak jobbet innenfor finansiell due diligence, verdivurdering og finansiell modellering. Anders har fått kjennskap til et bredt spekter av bransjer, også eiendom. I tillegg har han arbeidserfaring fra Nordea Markets og Saxo Bank. Anders har en mastergrad i finans og investeringsstrategier fra Copenhagen Business School, en interesse som strekker seg ut over arbeid og studier. På fritiden driver han med triatlon og langrenn på mosjonist nivå.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Stor-Oslo Eiendom. Selskapet har levert imponerende resultater og driver en dynamisk og spennende virksomhet, i tillegg til at de har tatt et tydelig miljøansvar, i en bransje hvor dette er helt kritisk, sier Anders.