12.06.23 /

Gunnar Bøyum blir ny styreleder i Stor-Oslo Eiendom og overtar etter Arild Rygg som etablerte Stor-Oslo Eiendom for 22 år siden. Anne Jevne overtar for Jon Christian Syvertsen på vegne av Klaveness Marine.

 

Administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom, Mathis Grimstad, ser frem til å jobbe tett med den nye styrelederen i årene som kommer. Stor-Oslo Eiendom er i god vekst, til tross urolige tider, og har store og komplekse prosjekter i sin portefølje.

 

– Jeg gleder meg til å jobbe tett med vår nye styreleder i tiden som kommer. Vi kjenner Gunnar godt fra de 5 årene han tidligere satt i vårt styre. I tillegg har vi lært å kjenne Gunnar som en god konkurrent og særdeles dyktig eiendomsutvikler gjennom rollen som daglig leder i Aspelin Ramm. Gunnar har en imponerende karriere bak seg, og har et godt renomme og nettverk i bransjen som jeg er sikker på vil bidra til å skape verdier for aksjonærene i Stor-Oslo Eiendom i årene som kommer.
– Samtidig vil jeg få takke Arild Rygg som gjennom 22 år som grunder og styreleder har bygget opp et fantastisk selskap i tett samarbeid med teamet i Stor-Oslo. Det har vært en fantastisk reise og er et godt eksempel på god gründerkultur og raus ledelse fra dag en, sier Mathis Grimstad.

 

Gunnar Bøyum har vært konsernsjef i Aspelin Ramm Gruppen AS frem til desember 2022. Bøyum har videre bakgrunn fra en rekke lederstillinger og verv innen eiendomsrelatert virksomhet.
Bøyum har i dag også styreverv i selskaper som Handelsbanken, Nova Spektrum og Schage Eiendom, for å nevne noen.

 

– Stor-Oslo Eiendom har gjennom fullførte prosjekter vist at de behersker by- og eiendomsutvikling og er blant de ledende i Norge. Rammebetingelsene vil sette enda større krav til aktørene i tiden fremover. Organisasjonen vil få bruk for all sin kreativitet, erfaring og handlekraft. Den jobben tror jeg de klarer og jeg gleder meg til å være med, sier Gunnar Bøyum.

 

Tidligere i vår ble det kjent at Anne Jevne blir Head of Real Estate Investments i Klaveness Marine, og vil ta over styreplassen til Jon Christian Syvertsen. Anne Jevne er Siviløkonom med master innenfor eiendomsinvesteringer, og har lang og solid erfaring fra eiendomsmarkedet. Hun har lang erfaring med styrearbeid og kjenner Stor-Oslo Eiendom godt gjennom tidligere styreverv i flere av selskapets prosjektselskap.

Styret i Stor-Oslo Eiendom består i tillegg av Andreas Tronstad (Songa Eiendom AS), Christian Fossum (Stormbull AS), Kristin Mortensen (Moro AS), Steinar Lindberg (Steinar Lindberg AS), Øyvind Vedeler (Astron AS) og Karsten Hjertholm (Stor-Oslo Eiendom Invest AS).