17.01.23 /

Stor-Oslo Eiendom er i vekst med en betydelig prosjektportefølje under utvikling og har derfor ansatt nok en ny prosjektleder.

Kristian Villa Rikheim startet opp hos Stor-Oslo Eiendom 2 januar. Han kommer fra stillingen som prosjekteringsleder i NCC, der han har jobbet med nærings- og formålsbygg. Kristian har bakgrunn som sivilingeniør i bygg fra NTNU og har god erfaring med prosjekteringsledelse innenfor nybygg av bolig, formålsbygg og næring i både private og offentlige prosjekter.

Det er spennende og gøy å bli en del av teamet i Stor-Oslo Eiendom. Stor-Oslo Eiendom har hatt en imponerende vekst og er en markedsledende byutvikler i regionen. Selskapet har mange dyktige ansatte som jeg gleder meg til å jobbe sammen med for å realisere gode og bærekraftige prosjekter, uttaler Kristian.

Stor-Oslo Eiendom har en voksende portefølje av byutviklingsprosjekter. For å nå vårt mål om bærkraftig byutvikling trenger vi stadig påfyll av god og variert kompetanse i vår organisasjon.

Tverrfaglighet og samarbeid er grunnleggende verdier i vår organisasjon, og det er den kompetansen som gjør det mulig å utfordre det eksisterende og finne morgendagens løsninger innen byutvikling. Kristian har både riktig kompetanse, erfaring og innstilling og vi er veldig glade for å få ham ombord, sier Utviklingsdirektør Arne Brovold