11.11.22 /

Stor-Oslo Eiendom er i vekst med en betydelig prosjektportefølje under utvikling og har derfor ansatt nok en ny prosjektleder.

Per Olav Dahl Hegge startet opp hos Stor-Oslo Eiendom 1. november. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef i Bane NOR Eiendom, der han har jobbet med bolig- og næringsprosjekter i forskjellige faser. Han har også erfaring som prosjektleder i AF Gruppen med gjennomføring av totalentrepriser.

Per Olav har bakgrunn som sivilingeniør i bygg fra NTNU og god erfaring med prosjektledelse innenfor nybygg og rehab av bolig og næring i både private og offentlige prosjekter.

«Jeg har fulgt Stor-Oslo Eiendom over lengre tid noe som har gitt meg et svært godt inntrykk av selskapet som en av de mest fremoverlente og profesjonelle eiendomsutviklerne. Det er med stor glede at jeg blir en del av det svært kompetente teamet og jeg ser frem til å videreutvikle meg innenfor eiendomsutvikling. Jeg ser også frem til å jobbe med spennende og krevende prosjekter med et sterkt kommersielt fokus, samt helhetlig byutvikling der miljø og bærekraft står sentralt» uttaler Per Olav.

Stor-Oslo Eiendom har over mange år bygget et solid team av flinke folk som vi er skikkelig stolt av! Tverrfaglighet og samarbeid er grunnlggende verdier i vår organisasjon, og det er den kompetansen som gjør det mulig å utfordre det eksisterende, og finne morgendagens løsninger innen byutvikling. Per Olav har både riktig kompetanse, erfaring og innstilling og vi er veldig glade for å få ham om bord, sier adm.dir Mathis Grimstad.