13.08.20 / soeiendom.no

Stor-Oslo Eiendom forsterker med ny prosjektansvarlig

 

Stor-Oslo Eiendom styrker prosjektavdelingen med ansettelsen av en gammel kjenning, Richard Zagar. Richard kjenner Stor-Oslo Eiendom godt fra før, etter tidligere å ha jobbet i selskapet i 6 år, fra 2010 til 2016. Etter 3 år som prosjektsjef i Bonum og daglig leder i Bonum Prosjekt returnerer nå Richard tilbake til rollen som prosjektansvarlig hos oss fra 3. august.

 

– Det passer veldig bra at Richard kommer tilbake til oss nå. Vi har mange store prosjekter å jobbe med om dagen, og det er veldig verdifullt for oss å få inn mer erfaring og kompetanse samtidig som Richard kjenner vår organisasjon godt. Han blir en viktig bidragsyter for oss fremover, sier adm. dir. Mathis Grimstad.

 

– Det er spennende å være tilbake og på nytt bli en del av Stor-Oslo-teamet. Stor-Oslo Eiendom er et selskap med dyktige mennesker, er fremoverlente og har høye ambisjoner. I tiden jeg har vært ute har de hatt en formidabel utvikling og er nå en av Norges ledende boligutviklere. Jeg ser frem imot å bidra til at Stor-Oslo Eiendom utvikler seg videre, og jeg gleder meg til å ta fatt på de nye oppgavene i selskapet, sier Richard.

 

Vi ønsker Richard hjertelig velkommen tilbake til oss!