23.09.20 /

Ansetter Marit Elisabeth Jensen som ny markedssjef for næring

 

Stor-Oslo Eiendom forsterker markedsavdelingen og ønsker Marit Elisabeth Jensen velkommen som ny markedssjef for næring. Marit vil ha det kommersielle ansvaret for bygulv og næringsarealer i vår prosjektportefølje og vil i tett samarbeid med prosjektteamene utvikle og programmere over 150 000 kvm næring.

Marit har solid erfaring innen destinasjonsutvikling, konseptutvikling og programmering av handelsdestinasjoner og byrom. Hun har blant annet jobbet med utviklingen av shoppinggalleriet Eger Karl Johan og Steen & Strøm Magasin, samt vært ansvarlig for rehabiliteringen av Vikaterassen for Storebrand Eiendom.

I tillegg kjenner Marit Stor-Oslo Eiendom godt fra før. Det siste året har hun jobbet med flere av våre store destinasjonsprosjekter som Fyrstikktorget, Linderud og Sentrumskvartalet i Ski. Det siste halvannet året har hun drevet sitt eget selskap People and Places og bistått eiendomsutviklere, gårdeiere og retailaktører med å programmere og utvikle bygulv. Tidligere har Marit jobbet hos blant annet Søylen Eiendom, Storebrand Eiendom og Cushman & Wakefield realkapital.

Jeg har vært så heldig å få lov til å bistå Stor Oslo Eiendom i ulike prosjekter det siste året og har blitt godt kjent med både prosjektene og de flinke folkene der. Det var derfor et enkelt valg å bli en del av denne organisasjonen. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med spennende og viktige byutviklingsprosjekter drevet av smidige og kompetente team. Samtidig tilfører jeg en ny kompetanse til organisasjonen og får bidra til å bygge opp et nytt fagfelt i Stor Oslo Eiendom, sier Marit.

Vi kjenner Marit godt etter samarbeid på flere av våre store prosjekter. Hun har tilført disse prosjektene en viktig kompetanse og ett bransjenettverk som har tilført prosjektene merverdi. Med en voksende prosjektportefølje, med betydelig innslag av bygulv og næringsarealer, falt det derfor veldig naturlig å ansette Marit på permanent basis. Marit vil være vår spesialkompetanse i vurdering av kommersielt potensiale og businesscase i kjøp og tidligfase i prosjektene, sier utviklingsdirektør Arne Brovold.

 

Vi ønsker Marit Jensen hjertelig velkommen til oss!