21.09.20 /

Ansetter Ane Emilie Helsem som ny økonomiansvarlig

 

Stor-Oslo Eiendom ønsker Ane Emilie Helsem velkommen som ny økonomiansvarlig. Som økonomiansvarlig vil Ane Emilie ha ansvar for økonomirapportering for flere av de ulike prosjektselskapene under utvikling.

Ane Emilie begynte 1. september og kommer fra stillingen som Business Controller i NCC Property Development AS. Hun kjenner derfor eiendomsbransjen godt fra før og har tidligere hatt økonomiansvaret for hele eiendomsporteføljen til NCC Property Development AS i Norge.

Ane Emilie er 33 år og er utdannet siviløkonom, og innehar også en master innen regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen i Bergen. Ane Emilie har bak seg en idrettskarriere som alpinkjører og var i slalåm rangert blant topp fem beste i verdien i sitt årskull.

– Det blir fint å få Ane Emilie med på laget og hun blir et viktig tilskudd til vår økonomiavdeling med hennes brede erfaring. Vi styrker kapasiteten i denne avdelingen slik at vi bedre utnytter mulighetene i våre prosjekter og kan se synergier på tvers av porteføljen, sier adm.dir. Mathis Grimstad.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Stor-Oslo Eiendom. Porteføljen består av mange spennende utviklingsprosjekter, som har fokus både på bærekraft og å gi noe tilbake til områdene de utvikles i. Jeg ser frem til å jobbe med dedikerte og kompetente medarbeidere i tverrfaglige team i Stor-Oslo Eiendom, sier Ane Emilie.

Vi ønsker Ane Emilie hjertelig velkommen til oss!