10.11.21 /

Stor-Oslo Eiendom har ansatt Almir Avdic (27) som ny Investeringsanalytiker.

Han kommer fra stillingen som analytiker hos Anvil Asset Advisors. Almir har en Bachelor i Petroleumsteknologi og en Master i Finans fra King’s College London.

– Almir er spesielt sterk på analyse og modellering. Han er i tillegg kommersielt anlagt, og har en genuin dragning mot eiendomsutviklingsfaget, sier Investeringsdirektør André Sommerfelt Bårdstu.

– Vi er veldig fornøyd med å få Almir med på teamet vårt. Han er ung og fremoverlent, har god internasjonal erfaring fra kapitalmarkedet og har vist et imponerende konkurranseinnstinkt både privat og i jobbsammenheng. Han vil med sitt engasjement bli en god bidragsyter til Stor-Oslo kulturen, sier adm Dir Mathis Grimstad.

– Det var et enkelt valg å bli en del av Stor-Oslo-teamet når jeg fikk muligheten. Stor-Oslo Eiendom har vist imponerende resultater, gjennomføringskraft i prosjekter, kombinert med tydelig fokus på miljø og bærekraft. Jeg gleder meg til å bidra til å utvide porteføljen av utviklingsprosjekter, sier Almir, som hadde sin første dag i selskapet 18. oktober i år.