14.03.22 /

Stor-Oslo Eiendom er i vekst med en betydelig prosjektportefølje under utvikling og har derfor ansatt tre nye prosjektledere.

 

Marius Hole Isager (28) begynte i stilling som prosjektleder i januar. Han kommer fra stillingen som prosjekteringsleder hos JM. Marius har en Bachelor Byggingeniør fra Høyskolen i Bergen og en Master i eiendomsutvikling fra Heriot Watt University.

 

–  Etter å ha fulgt selskapet i flere år er jeg glad for å kunne bli en del av en så fremoverlent og kunnskapsrik gjeng. Stor-Oslo Eiendom har de siste årene tatt rollen som en av de mest ambisiøse eiendomsutviklerne i regionen. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med spennende prosjekter sammen med så dyktige medarbeidere, sier Marius.

 

Oscar Karlsrud (29) startet også i januar som ny prosjektleder, og kommer fra stillingen som prosjektleder hos Scandinavian Development / Constructive Development. Karlsrud er utdannet fra NMBU med en mastergrad i Eiendom. Karlsrud gleder seg til å utvikle selskapets prosjekter sammen med resten av teamet i Stor-Oslo Eiendom.

 

–  Stor-Oslo Eiendom er en målrettet og fremoverlent eiendomsutvikler med høy kompetanse som ønsker å gi noe tilbake i byutviklingen. Selskapet er godt rigget for fremtiden og har bærekraftige verdier, sier Oscar.

 

Knut Hvattum (37) er sist ankomne som prosjektleder i Stor-Oslo Eiendom i februar. Knut kommer fra stillingen som prosjektleder hos OBOS Nye Hjem. Han er utdannet ved Høgskolen Sør-Trøndelag og Berkley som ingeniør, med Master i Teknologiledelse og Project mangement.

 

–  Jeg gleder meg veldig til å bli del av Stor-Oslo-teamet. Stor-Oslo Eiendom har en strategi og visjon som jeg virkelig tror på. De har en svært spennende prosjekt-portefølje, og er samtidig opptatt av både miljø, bærekraft og proptech. Jeg ser frem til å bidra inn i prosjektene med min erfaring og lære mer fra et svært dyktig og sammensatt team, sier Knut.

 

– Vi har store forventninger til alle, og vi ser frem til deres bidrag i organisasjonen fremover. Alle tre er nå på plass og er godt i gang med respektive prosjekter. Vi er veldig fornøyd med ansettelsene, og samtlige vil styrke våre prosjektteam. Vi er sikre på at de vil bli gode bidragsytere til Stor-Oslo-kulturen, sier adm.dir Mathis Grimstad.